Avon Ultra Color ruz za usne- Hibiscus

фебруар 16, 2014


U poslednjem postu "New in" rekla sam da cu vam napisati recenziju o Avonovom ruzu. Takodje, spomenula sam da me je ova kolekcija ruzeva odusevila. Mislim da je ova kolekcija jedna od najboljih koju je Avon predstavio.


Karmin dolazi u crnom plasticnom pakovanju, sa providnim delom na poklopcu gde mozete videti nijansu karmina sto mi se jako dopada, i  sadrzi 3.6 g proizvoda. Jako mi se dopada pakovanje. Nekako je bas elegantno i zenstveno. Kosta oko 350-400 dinara, zavisi od kataloga. :)



Ruz dolazi u 35 nijansi + dve nove u najnovijem katalogu. Moja nijansa je Hibiscus. Predivna pink koralna nijansa koja je savrsena za prolece. 
Kremaste je strukture. Ne razmazuje se i ne ostavlja trag na zubima sto najvise mrzim. Traje na usnama nekih 3-4 sata. Svidja mi se sto se prilikom skidanja ne skuplja na ustima, vec samo bledi. Dosta je pigmentovan. Ima bas divan miris, malo me podseca na karamele od visanja. Ruz ujedno i hidrira usne.
Toplo preporucujem da probate ovaj ruz ako vec niste, sigurno cete pronaci vasu nijansu jer imaju bas veliki izbor nijansi, od crvenih, do nude preko nijansi u boji vina. :) Za sada ih imam dva , sigurna sam cu naruciti jos neku nijansu. 







Da li ste probali ruz? Kako vam se svidja? Koju nijansu biste mi preporucili?

Do sledeceg posta, S. :*


You Might Also Like

8 комеntara

  1. Imam i baš često koristim, a još mi se dopada Wine with everything :)

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. :) I meni se bas dopada Wine with everything. U poslednje vreme sam postala zaludjena sa tim tamnijim nijansama, pa cu ga sigurno naruciti u nekom sledecem katalogu. :)

      Избриши
  2. Bas mi se svidja boja ovog ruza,lepo ti stoji. ♥

    ОдговориИзбриши
  3. Uzela sam uzorak jer nisam bila sigurna kako će izgledati na meni, i u sledećoj turi uzimam karmin :D Probaj Pout iz ove kolekcije, lepa nude boja za rozikastim podtonom. :)

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Hehe, uzmii. :D I ja sam se plasila kako ce izgledati jerr nikad nisam nosila tako neke drecave pink koralne nijanse, ali sam ipak rizikovala, hahah. :D
      I drugarica mi je preporucila da uzmem tu nijansu. Mogla bih da probam jer sam u nedostatku sa tim nude nijansama. :d

      Избриши
  4. Prekrasan! Imam puno avonovih ruzeva i nijedan me nije razocarao :D

    ОдговориИзбриши
  5. Jestee :D
    Ni mene. Imaju bas dobre ruzeve po pristupacnim cenama. :D

    ОдговориИзбриши

Hvala vam na čitanju i na komentarima!

sandralandblog@gmail.com

Subscribe