New in #1

фебруар 09, 2014


Primetila sam da vecina vas najvise voli da cita mesecne "New in-ove" na blogovima. Odlucila sam da i ja pocnem da pisem takve vrste postova, nece ih biti svakog meseca, nego kad se nakupe proizvodi. I da, "New in" postovi ne sluze da bih se pohvalila sta sam kupila, vec zelim da vam pokazem proizvode koje cu recenzirati u narednom periodu ili sto se tice "nekozmetickih" stvari (odeca, nakit..)  gde ih  mozete naci  po niskim cenama i ostalo. Nadam se da ste me razumeli. :-)

 Pa da krenemo:

Still POPART balzam za neznu i osetljivu kosu, kamilica i aloe vera:  Za razliku od zutog Stillovog balzama koji je katastrofa i koji isusuje kosu, ovaj je skroz okej. Koliko god "kila" balzama stavila na kosu nece da mi je umasti, sto je super posto imam problem sa balzamima jer mi vecina balzama maste kosu. Ima divan miris, i lako rascesljava kosu.
Balea Street art shower gel:  Cim sam ugledala ovaj gel za tusiranje na policama u Dm-u, morala sam da ga uzmem. Ne mogu da opisem koliko predivan i slatki miris ima. Mirise na slatke narandze. Miris se zadrzava na kozi i posle tusiranja, sto se meni jako svidja. Takodje cisti i hidrira kozu. Kosta 169 dinara. :)


Essence metal glam senka za oci: Ovu senku sam kupila na onom cuvenom snizenju u Lilly-ju za samo 139 dinara. Senka je metalic bele boje sa sitnim srebrnim sljokicama. Divno izgleda na ocima. Malo je slabije pigmentacije. Zao mi je sto na ovom snizenju nisam uspela da uhvatim essence all about matt puder koji sam toliko zelela. :(
Essence ticket to paradise Deep sea baby 02: Kada sam videla ovu senku na sajtu mojekrpice.rs morala sam da je kupim. Vec duze vreme mi je ova senka na WL. Senka je prelepa. Nezno plave boje sa sitnim sljokicama (opet sljokice :'D ). Moze da se uporedi sa Maybelline Color Tattoo senkama, samo sto su ove malo kremastije strukture. Nisam je jos uvek nosila da bih vam napisala detaljne utiske o njoj, tako da kada je isprobam napisacu posebnu recenziju za nju. :)


Golden Rose 2000 u nijansi 144: Obozavam Golden Rose karmine. Imaju tako veliki izbor nijansi po pristupacnim cenama. Dugotrajni su, i ne razmazuju se. Dolaze u metalik sivom pakovanju. Kremaste su strukture. Jedino mi se ne svidja taj "fabricki" miris karmina. Uskoro cu napisati recenziju o GR karminima koje posedujem.
Avon Ultra Color Rich ruz za usne Hibiscus: Ovo je, po mom misljenju, najbolja kolekcija karmina koju je Avon predstavio.  Ja sam odusevljena njima. Dolaze u 35 nijansi u crnom pakovanju za providnim poklopcem na vrhu kako bi ste mogli videti nijansu. Ja ih za sada imam u dve nijanse: Hibiscus i Papaya. Hibiscus je prava prolecna nijansa. Jedva cekam da je nosim. Sada se drzim tamnijih karmina kao prethodni GR. Ima predivan sladunjavi miris, nije previse jak. Karmini su takodje kremaste strukture. I o ovom karminu cu napisati posebnu recenziju. :)


I za kraj, ovo divno malo ogledalce sa cesljicem koje sam kupila u Kineskoj radnji za samo 50 dinara. Preslatko je. Idealno je za "poneti". :3

Da li vam se dopadaju proizvodi koje sam kupila? Koja recenzija ovih proizvoda vas najvise zanima? :)

*** Od danas sam i na facebook-u, pa ako zelite mozete lajkovati stranicu WelcomeToSandraland. Hvala unapred. :) ***

Do sledeceg posta, S. :*


You Might Also Like

4 комеntara

Hvala vam na čitanju i na komentarima!

sandralandblog@gmail.com

Subscribe