Flormar Waterproof Lipliner olovka za usne No.216

јун 20, 2014


Moram da priznam da mi je Flormar kozmetika jako brzo prirasla srcu. Nisam ranije koristila njihovu kozmetiku, i skoro sam odlučila da probam nešto iz njihovog asortimana i baš su me oduševili. Flormar je Turski brend , kao i Golden Rose, kozmetika im je vrlo kvalitetna a pri tom i cene su im pristupačne. U ovom postu predstaviću vam Flormar olovku za usne. 

Inače ne koristim olovke za usta, ali dok sam bila na kasi u parfimeriji slučajno sam ugledala ovu olovku po ceni od samo 100 dinara. Nisam mogla da joj odolim, i uzela sam je. Olovka dolazi u 31. nijansi. Imaju baš ogroman izbor. Moja olovka je u nijansi 216.

Olovka je jako postojana i vodootporna je. Mogu vam reći da mi se nije pomerila sa usana cele noći, i pila sam i jela sam, i kada sam se probudila (naravno da sam skinula šminku pre spavanja) i dalje su se videli tragovi olovke. Tekstura olovke je mekana. Lako se podrezuje. Malo isušuje usta, ali nije strašno. Uvek namažem labelo pre olovke za dodatnu hidrataciju. Takođe, karmini duže traju sa ovom olovkom i ne razmazuju se sa strane. 

Preporučujem vam da probate ovu olovku, sigurna sam da će vam se dopasti. 




Da li ste probali FM olovku za usta? Koji je vaš omiljeni FM proizvod? :)

Do sledećeg posta, S! :*

You Might Also Like

8 комеntara

  1. Flormar ima jako kvalitetnu šminku i cene su pristupačne, šteta što nije toliko poznat kod nas. U planu mi je da kupim njihovu olovku za usne i jednu mono senku. :)

    p.s. i isključi verifikaciju komentara, nepotrebna je :)

    tara-blunt.blogspot.com

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Da, baš šteta što nije poznat. :/ Po mom mišljenju mogao bi da se rangira sa brendovima kao što su Rimmel, Maybeline, Max Factor.
      Ja planiram da kupim njihovo rumenilo. :3
      Isključila sam. :)

      Избриши
  2. Imam baš ovu nijansu, ali kako ne nosim jarke boje ne koristim je često. Od flormara sam jedino probala olovke, uglavnom za oči i sasvim su solidni. Sada zelim da probam ona njihova lepa rumenila i senke.

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Ja obožavam jarke boje, i uglavnom samo njih nosim. :D Želim i ja da probam njihova rumenila. Senke sam već uzela, cetvorobojne, i jako sam zadovoljna. Uskoro ću pisati o njima. :)

      Избриши
  3. Imam dvije Flor,ar olovke i zadovoljna sam. Same na usnama nikako ne mogu koristiti jer isušuju, a da produže trajnost ruža su jako dobre :)

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Jedina mana joj je što isušuje usta :( Ali to me neće sprečiti da kupim još njih. :'D

      Избриши
  4. Krasna! Ja bih tu olovku ali ih nigdje ne mogu naci :(

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Jeste ^_^
      Ovde imaš spisak radnji gde ih možeš pronaći :D http://www.flormar.rs/English/frankio8f90.html?bolumid=74&bolumadi=CROATIA

      Избриши

Hvala vam na čitanju i na komentarima!

sandralandblog@gmail.com

Subscribe