Oriflame Beauty Studio Artist Loose Powder/ Transparentni puder u prahu

јул 09, 2014

Hej hej čitaoci Sandraland-a! :-)

Znam da nisam bila redovna u poslednje vreme sa blogovanjem, ali nisam imala vremena zbog prijemnog ispita za fakultet, a i ostala sam bez inspiracije. Obećavam vam da ću biti redovnija. Pripremila sam par postova unapred, biće novih tema na blogu, tutorijala, jeftini proizvodi, modnih postova i još mnogih zanimljivih stvari.. Novi post očekujte već u petak.

Još jedan proizvod koji me je oduševio iz Oriflame-a je i ovaj puder. Pre njega sam htela da uzmem Essence stay matte puder u prahu ali pošto je on nažalost povučen iz prodaje, odlučila sam da uzmem Oriflame Studio Artist puder u prahu. Cena pudera je oko 400-500 dinara u zavisnosti od kataloga.

Puder dolazi u providnom plastičnom pakovanju od 7g i jako sporo se troši. Pri naglom otvaranju pudera može vam se desiti da vam ispadne manja količina pudera tako da morate paziti kada ga otvarate. Be careful. Puder sadrži Illuma Flair kompleks, daje vam prirodan look bez prosijavanja i lice vam neće reflektovati svetlost. Boja pudera je bela ali kada ga nanesete na lice stopiće se sa vašim tenom. Kao što znate moja koža je masna do mešovita, i jako brzo prosija u toku dana. Kada nanesem ovaj puder moja koža može da miruje na par sati.

Jako sam zadovoljna ovim puderom, i preporučujem ga svima koji imaju problema sa prosijavanjem kože kao i onima koji žele perfektnu makeup završnicu. :-)




Da li ste probali ovaj puder? Koji su vaši utisci?

Do sledećeg posta, S! :*

You Might Also Like

7 комеntara

  1. Imam ga! Jako se sporo trosi! :D Super je, zadovoljna sam, a slazem se sa tobom u potpunosti! :)

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Trebaće mi večnost dok ga potrošim, haha. :) Drago mi je da se slažemo. :D

      Избриши
  2. Imam ga već duže vreme, i stvarno se mnogo sporo trosi! :D

    ОдговориИзбриши
  3. Koristim essence transparentni puder, prije toga Catrice prime and fine bazu, čak i po ovim vrućinama, ne prosijem se po 6-7 sati :) Sumnjam da ću mjenjati Essenceov, ako iz nekog razloga odlučim promjeniti, to će sigurno biti ovaj :D

    ОдговориИзбриши
  4. Djurdja-Oriflame31. март 2015. 13:21

    Ooo hvala Bogu da neko pise o Oriflame kozmetici. Mislim da je zapostavljena! 😞 Sve pohvale za blog.

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Da, i ja sam primetila da se slabo piše o Oriflame kozmetici. Imaju dobre proizvode. Jeste da su malo skuplji npr od Avon-a ali su kvalitetni i isplati se. :)
      Hvala puno! <3

      Избриши

Hvala vam na čitanju i na komentarima!

sandralandblog@gmail.com

Subscribe