1. BLOGO-rođendan :)

новембар 29, 2014

Danas nam je divan dan, mome blogu rođendan!



Pre tačno godinu dana sam izbacila svoj prvi post na blogu! Tri dana posle mog rođendana odlučila sam da posle dugog razmišljanja otvorim blog i napokon izbacim post! Blog je zvanično nastao 28. Novembra, ali prvi post je izbačen sledećeg dana tako da mogu da kažem da se tada zvanično ''rodio''.

Razlog zbog kojeg sam otvorila blog je to što sam želela da podelim svoja lična iskustva sa kozmetikom sa osobama koje to interesuje. Pored toga, želela sam da imam sa kime da diskutujem o kozmetici, šminki i ostalim stvarima. Pored kozmetike, odvojila sam i mesta i za modu i putopise. Otkako sam otvorila blog naučila sam mnogo korisnih stvari od ostalih blogokoleginica što mi je doosta pomoglo i što je najbitnije ostvarila sam divnu komunikaciju sa naaajdivnijim čitaocima! Ostvarila sam i nekoliko saradnji. :)

Znam da nisam mnogo redovna sa pisanjem postova, ali mi je mnogo drago što me i dalje čitate, što ste i dalje uz mene i previše sam vam zahvalna na tome! Trudim se da svaki post bude napisan onako kako treba, (pa i sa malo većim zakašnjenjem) iskreno i kvalitetno jer ne želim da vam nabacam tri- četiri rečenice, čisto radi reda.
Iako je statistika bloga slabija od ostalih blogova, meni nije krivo jer sam zahvalna za svaki pregled i komentar na blogu s' obzirom na moje neredovno pisanje. Ali kao što sam rekla, potrudiću se da budem redovnija koliko je to moguće. :)

Do kraja Decembra blog će dobiti i novi logo kao i novi dizajn. Nadam se da će vam se svideti! :)


Nisam zaboravila da nagradim svoje čitaoce malim znakom zahvalnosti, ali nažalost zbog zdravstvenih problema nisam mogla da mrdnem iz kreveta nedelju dana i da spremim poklončić pa ću giweavay odložiti za sledeću nedelju, obećavam!
Budite u toku na  mojoj facebook stranici  i obavestiću vas o darivanju! :)

HVALAAA VAM NEIZMERNO ŠTO PRATITE MOJ BLOG!

Veliki poljubac za sve! :*

Ostanite uz Sandraland!


You Might Also Like

10 комеntara

  1. Sretan rođendan tvom blogu i želim da ih proslaviš jos mnogo :D Bitno je da uzivas u onome u čemu radiš, pišeš i da nikad ne pišeš blog zato što moraš :D koga briga za statistiku :P pozz

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Hvala ti punoo! :D Naravno, to je najbitnije! Blog pisem iz ljubavi i iz zadovoljstva tako da se ne opterecujem statistikom :D Hvala sto citas moj blog <3
      Pozz

      Избриши
  2. Sa malim kašnjenjem (nadam se da još primaš čestitke) --- sretan rođendan :-)

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Primaam i dalje :D Sa maloo većim zakašnjenjem ( nadam se da primas još zahvalnice, haha) Hvalaa puno <333

      Избриши

Hvala vam na čitanju i na komentarima!

sandralandblog@gmail.com

Subscribe