TOP 5 kozmetičkih proizvoda bez kojih ne mogu

новембар 19, 2014

Ćao svima!
Nažalost, skoro mesec dana nisam objavljivala nove postove. Jako volim da pišem blog i uživam u tome, ali mnoge obaveze i problemi kao i nedostatak inspiracije koji se dešava ponekad me sprečavaju u tome da budem redovnija na blogu. Za jedan post da bi bio makar blizu savršenstva potrebno mi je da izdvojim više od pola dana i da na miru, uz kafu ili čaj napišem dobar i kvalitetan post jer mi je to najbitnije što se tiče pisanja bloga. Nadam se da ćete mi oprostiti to što sam neredovna na blogu, ali potrudiću se (neću da obećavam bolje) da kad god uhvatim slobodno vreme izbacim neki kraći post ili odradim make up challenge. :)

Pošto sam primetila da je ovih dana aktuelna tema '' TOP 5 kozmetičkih proizvoda bez kojih ne mogu'' , odlučila sam da i ja napišem post na ovu temu. Bilo mi je malo teže odlučiti se za proizvode koje najviše koristim jer imam utisak da uvek koristim sve proizvode koje imam i da mi svi proizvodi spadaju u TOP proizvode bez kojih ne mogu. Posle dužeg razmišljanja izdvojila sam sledećih TOP 5 PROIZVODA  bez kojih jednostavno ne mogu.












1. Schwarzkopf GLISS Hair Repair balzam u spreju- Sprej za raščešljavanje kose je nešto što moram uvek da imam kod sebe u kupatilu. Kosa mi se jako mrsi bez obzira bila ona oštećena ili ne. Većina balzama mi masti kosu i izbegavam da ih koristim. Ovaj sprej mi uopšte ne masti kosu iako nekad znam da preteram sa količinom nanošenja/prskanja jer ne mogu da odolim njegovom čokoladno- karamelastom preslatkom mirisu, mmm! Osim raščešljavanja, ovaj sprej pomaže i obnavljanju oštećenih krajeva. Sadrži tečni keratin kompleks. Primetila sam da su mi se krajevi malo oporavili od korišćenja ovog balzama. Planiram da uzmem i Gliss masku iz ove kolekcije jer sam ovim sprejem za kosu prezadovoljna.


2. Bioten Skin Moisture Maramice  za skidanje šminke za normalnu/kombinovanu kožu - Druga stvar bez koje ne mogu su maramice za skidanje šminke. Jedina stvar koju mrzim u vezi šminkanja je skidanje šminke. Skidanje pudera, skidanje šminke oko očiju pa skidanje ostatka šminke oko očiju, ahh, dosadno i naporno ponekad, haha. Sa ovim maramicama svu šminku sa lica skinem za dva minuta, i nakon toga lice umijem ili sapunom ili gelom za umivanje lica. Do skoro sam koristila Valentina maramice za skidanje šminke ali sam htela sam malo da promenim i uzela ove Biotenove. Ne sadrže parabene ni parafine. Ovo mi je prva stvar od Biotena koju sam probala (izuzev testera) i sigurno ću probati još neke njihove proizvode.


3. Maybelline Baby Lips balzam za usta- Sledeća stvar bez koje ne mogu je labelo iliti balzam za usta. Trenutno koristim žuti baby lips koji daje mojim usnama potrebnu hidrataciju. Ostavlja mastan trag, ali ne previše. Usta ih odmah upiju. Bez njega ne napuštam kuću jer su mi usta non-stop suva, naročito kad je hladnije vreme. Dodatni + mu je što ima i SPF 20. :)


4. Oriflame Studio Artist Loose Powder matirajući puder u prahu- O ovom puderu sam već pisala ovde gde možete pročitati više o njemu. Od tada nisam promenila mišljenje. Bez njega više ne mogu da zamislim šminkanje. Pakovanje mi traje i dalje iako ga koristim uvek kada se šminkam. Matira mi T-zonu i drži puder na mestu ceo dan.


5. Flormar Pretty Compact Quartet Eye Shadow Taste of chocolate- I o ovim senkama sam već pisala. Njih najviše koristim i baš sam zadovoljna. Obavezne su u mom neseseru. Koristim ih ih i za dnevne i za večernje varjante. Odlično su pigmentovane i traju dosta dugo i bez baze. Obožavam ih i sigurna sam da ću ih kupiti ponovo kada ih potrošim.


(P.S. Znam da su slike katastrofa, ali čim uhvatim prirodno osvetljenje ovih dana ubaciću bolje slike.)

Ovo su mojih TOP 5 kozmetičkih proizvoda bez kojih ne mogu. Nadam se da vam se dopao moj izbor.

Bez kojih kozmetičkih proizvoda vi ne možete?

Do sledećeg posta, S! :*


You Might Also Like

11 комеntara

  1. Gliss sprej kupujem od kako se pojavio i obozavam ga! I to bas ovaj crni! Sada sam odlucila malo da promenim i uzela sam neki u zlatno-zutom pakovanju koji takodje sadrzi keratin, ali mi miris ovog jako nedostaje... Bioten maramice sam i ja prvo probala od njihovih proizvoda i sada mi je polica puna Biotena i ne zna se sta je bolje :)

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Ja sam ga zavolela na prvo korišćenje. ^_^
      Verujem da ti miris nedostaje miris. Ja sam opčinjena mirisom! :)
      Maramice obožavam, i imam u planu da uzmem još neke njihove proizvode. :)

      p.s. Izvinjavam se na kasnom odgovoru.

      Избриши
  2. Imam iti bejbilips i opimljeni mi je za sad, a takođe imam iste maramice samo za suvu kožu i super su! :)

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Bejbi lips je super :)
      Maramice ne planiram da menjam u skorije vreme. :)

      p.s. Izvinjavam se na kasnom odgovoru.

      Избриши
  3. Ne znam jesi li primetila ali u Liliju trenutno imas akciju, koja vazi do 31. novembra cini mi se, ako kupis 3 Gliss proizvoda, treci dobijas za 1 dinar.. Takodje postoji akcija i za Biotenove proizvode, mislim da je isto do kraja novembra, za kupljena dva ili vise Bioten proizvoda, placas ih 25% manje.. Preporucila bih ti da probas Bioten kreme za ruke, koju god da uzmes neces se pokajati, kao i gelove za umivanje i pilng za lice, zeleni, roze i narandzasti.. Nijedan ne kosta preko 300 dinara a vredi svake pare, posebno sada kada mozes da iskoristis da ih uzmes nekoliko za 25% manje. :)

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Hvala puno na informacijama! :) U ponedeljak ću obavezno otići do Lilija. Nadam se da nisam propustila akciju. Uzeću obavezno nešto od Biotena da probam. Zanimaju me Bioten gelovi za umivanje lica. Čitala sam dosta pozitivnih recenzija o gelovima pa ću ga sigurno uzeti. Još ako uhvatim akciju, juhuuu. :D

      p.s. Izvinjavam se na kasnom odgovoru.

      Избриши
    2. Nadam se da si uhvatila bar neku akciju :) Ja sam isprobala sve njihove gelove za umivanje kao i piling, iskreno koji god da uzmes neces se pokajati :))

      Избриши
  4. i sama moram imati kraj sebe sprejeve za kosu :) ovaj crni mi ima baš lijep miris, onako zimski kakvim si ga i opisala :D
    Balzame za usne ne ispuštam iz ruke :D

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Istoo! :D Kao što rekoh u prethodnom komentaru, opčinjena sam mirisom. :D
      Ni ja ne ispuštam, u torbi ih imam po dva- tri uvek! :)

      p.s. Izvinjavam se na kasnom odgovoru.

      Избриши
  5. Gliss crna maska je najbolja maska koju sam IKAD isprobala :)

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Nadam se da će se dopasti i meni. :D
      Jedva čekam da je kupim i da je probam! :)

      p.s. Izvinjavam se na kasnom odgovoru.

      Избриши

Hvala vam na čitanju i na komentarima!

sandralandblog@gmail.com

Subscribe