Omiljeni beauty Youtuberi

октобар 14, 2015

Jedna od mojih, hm pa recimo zavisnosti je gledanje makeup tutorijala na Youtube-u. Mogla bih satima da gledam tutorijale. Gledajući makeup tutorijale dobila sam bezbroj casova besplatnog šminkanja. Moje šminkersko umeće se dosta razvilo gledajući razne beauty youtuberke i njihove različite tehnike šminkanja. U ovom postu predstaviću vam TOP 5 mojih omiljenih beauty gurua. Nadam se da će vam se svideti moj izbor. 



1. Michelle Phan (US)

Sigurna sam da je većina vas čula za Michelle Phan. Michelle pratim baš duže vreme. Uz nju sam praktično naučila da se šminkam. Devojka zrači nekom pozitivnom energijom i baš je prijatno gledati je i slušati je. Ima vrlo jedinstvene, inspirativne i bajkovite tutorijale. Svaki njen video ima svoju interesantnu priču. Michelle  ima svoju kozmetičku liniju ''EM cosmetics'', i nedavno je izdala i svoju beauty knjigu pod nazivom ''Makeup: Your Life Guide to Beauty, style and sucess, online and off''. Takođe, na njenom Youtube kanalu možete naći lifestyle videe, diy projekte i još mnogo zanimljivih videa. 















               

2. Emma Cervin (Swedish)

Emma Cervin je profesionalna šminkerka i youtuberka iz Švedske. Njen stil je pomalo grunge, podseća na stil 90-ih, veoma cool i jedinstven. Jako mi se dopada njen stil šminkanja. Jako mi se dopada što koristi i drugstore (iliti pristupačne, jeftinije)  proizvode. Najviše mi se sviđa kako radi konturisanje lica kao i savršeno precizno izvlačenje ajlajnera. Takođe, njen stil oblačenja mi se jako dopada. I njene plave oči ne možete nikako ignorisati dok gledate kako kreira predivan smokey eyes look. 












3. EasyNeon / Diana Curcei (Moldova)

Dianu sa kanala EasyNeon sam otkrila nedavno i provela sam sate i sate gledajuću njene videe. Prelepa devojka, sa savršenim prirodnim konturama kao i sa obrvama. Jako je divna i fina. Njen način šminkanja je veoma prirodan, sofisticiran, i nežan. Diana odiše elegancijom. Jednostavno ne možete pronaći nijednu grešku u njenom šminkanju. Na njenom kanalu možete naći ukusne i zdrave recepte. 











4. Maya Janeska/ MayaMia (Tanzania)

Ahh, Maya Mia.. Po mom mišljenju jedna od najboljih samoukih šminkerka uopšteno. Svaki njen look je drugačiji, šarenolik i predivan. Maya je poreklom iz Makedonije, ali trenutno živi u Tanzaniji. U Tanzaniji nemaju baš uslova za posao šminkera, ali Maya je uspela da svojom upornošću ostvari svoj cilj i postane odlična šminkerka. Sarađivala je sa mnogim poznatim brendovima. Za Anastasiu Beverly Hills je kreirala i svoju paletu senki koja je inspirisana Tanzanijom, kristalno tropskim vodama, tropskim plažama i zalaskom sunca. Na njenom kanalu možete pronaći i tutorijale koji su vezani za negu njene predivne sjajne kose. 



The Anastasia Beverly Hills Maya Mia Palette

5. Vanessa Djurašaj (Montenegro)

Evo i jedne naše divne youtuberke! Osim što prelepo šminka Vanessa ima odličan smisao za humor. Njeni videi me totalno oraspolože. Ima dva kanala, jedan je na albanskom a drugi na srpskom jeziku i na oba sam pretplaćena. Kada mi ponestane inspiracije za večernji look posetim njen kanal. Jako je dobra u rekreiranju šminke poznatih ličnosti. Na njenom kanalu možete naći i recenzije mnogih proizvoda, prve utiske, omiljene proizvode, haul-ove itd.. 





Koje su vaše omiljene beauty youtuberke? Da li pratite neku od ovih youtuberki? 

Do sledećeg posta, S! :*

You Might Also Like

6 комеntara

  1. Pratim gomilu beauty youtubera, ali za prvi put cujem za ove koje si nabrojala! Taman si mi dala materijal za naredne dane. :D

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Bas mi je cudno sto nisi cula za Mayu Miu ili za Michelle Phan, one su bas popularne. Verujem da se neces odvojiti od ekrana gledajuci ih. :D Nadam se da ce da ti se svidjaju. :)

      Избриши
  2. Maya je drugaica moje koleginice sa posla, odrasle su zajedno, i ne da ima posla nego u Zanzibau radi na njihovoj drzavnoj televiziji kao šminker. Radi od jutra do sutra :) super je devojka

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Bas lepo. :) Nisam znala da radi na TV-u. Pa sa takvim talentom sigurno ima dosta posla. :D Da, vidi se da je bas super. :)

      Избриши
  3. Pratim ih tonu,ali od ovih ovdje samo Vanessu.
    Svakako ću i njihove kanale pregledat ,youtuberki nikad dosta :D
    Al najdraže su mi naše,jer imam osjećaj ko da s jaranicom sjedim kad njih gledam :D

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Ja volim i nase i strane da pratim. :D Mada vise pratim strane nekako, jer njih pratim od pocetkaa.. Nasih youtuberki manje ima, ali su super. Od nasih su mi omiljene TanjicaBB, Ana Minic, Tamara Kalinic. :) Da, mnogo je drugacije kad gledas nase nego strane, opusteno skroz. :D Haha

      Избриши

Hvala vam na čitanju i na komentarima!

sandralandblog@gmail.com

Subscribe