Birthday wishlist / Rođendanska lista želja

новембар 09, 2015


Uskoro se bliži moj 21. rođendan kao i drugi rođendan mog bloga. Mislim da sam više uzbuđena zbog rođendana mog bloga, nego zbog mog. Zato sam odlučila da napravim listu želja sa makeup proizvodima koje jako želim i kojima ću sebe počastiti za rođendan(E). :)

1. Nyx HIGLIGHT & CONTOUR PRO refili

slika preuzeta sa sajta http://www.alexandar-cosmetics.com/sr

Od kako sam videla da je Nyx izbacio novu paleticu za konturisanje i hajlajting zaljubila sam se totalno u nju. Pošto mislim da mi ne bi bila potrebna cela paletica, odabrala sam tri koje su mi se najviše dopale. Cena pojedinačnih nijansi (dopuna) je 420 din.
~ SCULPT: Mat taupe nijansa
~ SIENA: Mat svetlo braon sa pink podtonom
~CREAM: Mat blago žuta

2. NYX TAME & FRAME pomada za obrve

slika preuzeta sa sajta http://www.alexandar-cosmetics.com/sr

U poslednje vreme svi su poludeli za Anastasiya Beverly Hills pomadom za obrve. Pošto je kod nas nema i mislim da je malo skuplja za moj budžet našla sam na internetu odličnu zamenu za ABH pomadu a to je NYX Tame & Frame pomada za obrve koje svakako ima kod nas i košta 760 din. Nadam se da je dobra kao i ABH. :) 


3. AURA Absolute matte ruževi za usta 

slika preuzeta sa bloga http://smizletina.com/2015/08/aura-absolute-matte-ruzevi-za-usne-sve-nove-nijanse-2015-god.html
Drugi deo Absolute Matte ruževa koje je izbacila Aura mi se baš baš dopao. Sve nijanse su WOW! 
Nikako sebi da priuštim jedan, ali moram ovo podhitno da promenim. Nijanse koje su mi zapale za oko su: 614 (Emergency Call), 616 (Out of Box), 623 (Take the Crown) i 625(Break the rules) koja mi se najviše sviđa. 

4. MACADAMIA Ulje za tretman obnavljanja i zaštite kose 


slika preuzeta sa sajta http://www.alexandar-cosmetics.com/sr


O Macadamia ulju sam pročitala 534534 recenzija, i svi ga hvale. Nadam se da će mi pomoći da oporavim malo krajeve koji su poprilično izgoreni od peglanja i farbanja. Cena ulja je 889 din. za 30ml. 

5. Sleek ''Oh so special'' paleta senki

Slika preuzeta sa sajta http://makeuplaza.rs/
Paleta sa prelepim bojama za jesen. Sve nijanse su divne, i mogu se kombinovati i za dnevne i za večernje prilike.  Sviđa mi se što paleta sadrži i mat i sjajne senke. Cena palete je 1400 din.

6. Essence četkica za puder iz kolekcije ''Bloom me up''


Pošto je moja četkica za nanošenje pudera u prahu dobila neki čudan miris pa izbegavam da je koristim u potrazi sam sa nekom drugom, kvalitetnijom. Pročitala sam da je ova četkica od Essence-a odlična, pa se nadam da je još uvek ima u prodaju jer se njihove četkice mnogo brzo rasprodaju. Cena je oko 400 dinara (nisam sigurna).


To bi bilo to. Ustvari, ovo je lista  ''najneophodnijih'' stvari, inače je moja lista želja baš poveća. Šminke nikad dosta. :D

Kako vam se dopada moja lista želja?

Do sledećeg posta, S! 

You Might Also Like

1 комеntara

  1. Imamo slicne zelje :-D i ja zelim ove Aura ruzeve, a nikako da uzmem sebi :-D a i ovaj Essence kist je divan, ali nigdje nisam vidjela da ga ima kupiti :-(

    ОдговориИзбриши

Hvala vam na čitanju i na komentarima!

sandralandblog@gmail.com

Subscribe