Catrice Camouflage Cream kremasti korektor

новембар 15, 2015


Pošto Catrice kozmetika nažalost još uvek nije dostupna u Srbiji (nadam se da će biti uskoro) imala sam prilike da se susretnem sa njom u Sofiji. Nisam imala vremena da pregledam, iskpipkam i swatch-ujem proizvode na ruci, pa sam na brzinu izabrala Catrice kamuflažni korektor o kome sam dosta čitala  na Hrvatskim blogovima. Srećom, pa sam čak izabrala i odgovarajuću nijansu. 


















Catrice camuflažni korektor dolazi u crnom, malom i praktičnom pakovanju sa poklopcem i sadrži 3mg proizvoda što je sasvim dovoljno za dugotrajnu upotrebu. Postoje 3 nijanse korektora: 010 Ivory, 020 Light Beige i 030 Rosy Beige. Korektor je guste, kremaste strukture. Savršeno prekriva nedostatke na koži kao što su akne, bubuljice, ožiljci, crvenilo.. Može se koristiti i za podočnjake ali ne u prevelikim količinama jer može da se desi da se skupi u boricama oko očiju. Bitno je da se nanese u maloj količini i da se lepo izblenda. Na bubuljicu se može naneti četkicom, a za podočnjake preporučujem da se nanosi prstima  a i ovako, jer se dobija bolji efekat, kao i veće prekrivanje. Korektor nanosim direktno na bubuljicu ili na podočnjake jer malo isušuje kožu pa izbegavam da ga nanosim na neki veći deo lica. Što se tiče nijanse, nijansa je svetlo žućkasta sa nekim blaažim narandžastim podtonom. Trajnost korektora je odlična. Meni traje dok ga ne skinem, ali preko njega nanesem Oriflame The One puder u prahu da ga dodatno kamufliram.



Sve u svemu odličan korektor i preporučila bih vam da ga probate. Sledeće što bih volela da probam od Catrice kozmetike su njihove prelepe senke. 

Da li ste vi probale ovaj korektor- kamuflažu? Koji korektor najviše volite? :)

Do sledećeg posta, S! :*

You Might Also Like

6 комеntara

  1. Nisam do sad videla ovaj proizvod ali bas dobro deluje i ako naletim negde na njega kupujem ga :D

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Nema ga u Srbiji, nažalost. Ako naletiš u inostranstvu, kupi ga obavezno. Nećeš se pokajati. :D

      Избриши
  2. Ja toliko zalim sto nemamo Catrie u Srbiji da to nije normalno. Bas bih volela da isprobam njihove proizvodeee! Korektor mi deluje odlicno! Sve bih volela da isprobam od njih! :D <3

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Verujem ti, i ja takođe.. :( Živim za taj dan kad će da dođu kod nas, u Srbiji. :D Imaju odličnu kozmetiku sudeći po milion pozitivnih recenzija. Korektor je odličan i evo već razmišljam kako ću bez njega kad ga potrošim, haha. <3

      Избриши

Hvala vam na čitanju i na komentarima!

sandralandblog@gmail.com

Subscribe