Maybelline The Colossal GO EXTREME Volume maskara

јануар 06, 2016


Prva recenzija u 2016. godini biće o Maybelline GO EXTREME maskari koju sam jako brzo zavolela u prethodnoj godini tako da  je mogu svrstati u favorite 2015. godine. 

Maskaru sam dobila za rođendan od jako dobrog prijatelja, tako da je nisam birala sama.  Ranije sam koristila čuvenu ''žutu'' maskaru od Maybelline-a i bila sam zadovoljna s' njom. Kada sam je potrošila, kupila sam neku drugu i na nju sam skroz zaboravila. Maybelline GO EXTREME maskara je skroz ispunila moja očekivanja i više mi se dopala nego njihova prethodna ''žuta'' maskara koja ima tanju četkicu. 

Maskara dolazi u plastičnom većem pakovanju, sadrži 9,5 ml, i ima fenomenalnu zakrivljenu četkicu sa gustim dlačicama. Zakrivljena četkica me je posebno oduševila jer mojim trepavicama više odgovaraju zakrivljenje četkice, nego one obične. Više im da taj volumen, i dopre do onih najsitnijih dlačica. Maskaru sam zavolela na prvo nanošenje. Uvila mi je trepavice i dala im je potreban volumen. Kada se malo potrudim oko stavljanja maskare izgleda kao da imam veštačke trepavice. Maskara uopšte nije teška na trepavicama i nemate osećaj da imate nešto teško na trepavicama što vam onemogućava pogled. Dešava mi se to sa nekim maskarama. Kada se nanese na trepavice izgleda baš prirodno, ne slepljuje trepavice i ne pravi sitne grudvice. Imam je skoro dva meseca i nije počela da se suši iako je stalno koristim (otvaram-zatvaram). 


Od svih maskara koje sam koristila, ova mi je jedna od omiljenih pored Avonove ''Infinitize'' maskare. Sigurna sam da ću je uzeti ponovo. Nisam sigurna kolika joj je cena, ali mislim da je nekih 700 dinara. Proveriću, pa ću naknadno napisati ovde. 

* Nemojte da mi zamerite što je prva slika sa blicem (gde nemam maskaru) a druga BEZ blica (gde imam maskaru). Tek kada sam ubacila slike u kompjuteru sam videla to. :( *

Da li ste vi probale ovu maskaru? Koja je vaša omiljena maskara? :)

Do sledećeg posta, S! :*



You Might Also Like

2 комеntara

Hvala vam na čitanju i na komentarima!

sandralandblog@gmail.com

Subscribe