Maybelline The Blushed NUDES paleta senki

октобар 15, 2016

Zdravo svima!
U ovom postu ću vam pisati o Maybelline The blushed NUDES paleti koja je skoro izašla na našem tržištu. Kada sam kupovala ovu paletu, dvoumila sam se između nje i obične Maybelline palete. Pošto imam par paletica koje su slične običnoj Maybelline paleti, odlučila sam se za The blushed NUDES, koja mi se činila savršenom za jesen. Takođe, htela sam da isprobam ove bejbi rozikasto - zlatne nijanse koje su sada jako popularne.



Paleta dolazi u čvrstom, plastičnom, roze pakovanju i sadrži 9,6g proizvoda. Ambalaža je jako čvrsta, i ne može se lako polomiti. Nema šanse da će vam se prosipati u tašni jer se zatvara na klik. Pakovanje sadrži 12 senki, i dvostrani aplikator za nanošenje senki. Paletu možete naći u Lilly drogeriji, DM-u, i u bolje snabdevenim parfimerijama. Ja sam svoju kupila u Lilly drogeriji i uz nju sam dobila Maybelline maskaru Push-up drama. Ako želite da pišem o maskari, pišite mi u komentaru. 



U paleti dobijate miks mat, šimerastih i metalik nijansi. Senke su prilično pigmentovane, ali neke nijanse su dosta svetle pa ih je potrebno nadograđivati. Naravno, sa prajmerom su jačeg intenziteta i postojanije su. Tekstura senki je puterasta i lako se nanose. 


I RED

1. Krem mat nijansa sa blagim šimerom - najsvetlija u ovoj paleti. Slabija pigmentacija. Koristim je za posvetljivanje ispod obrva, i za unutrašnje uglove oka, a može se koristiti i kao hajlajter.

2. Nežna šampanjac roze nijansa sa blagim šljokicama - Jako lepa nijansa. Dobra pigmentacija. Jedna od omiljenih nijansi u paleti. 

3. Metalik Srebrna nijansa sa blagim šljokicama - Hladna nijansa. Srednja pigmentacija. 

4. Bejbi roze nijansa sa blagim šljokicama - Ovu nijansu slabo koristim. Malo se trusi i slabije pigmentacije.

5. Mat mauve roze nijansa - Hladna nijansa. Korisitim je za nanošenje u pregibu kapka. 

6. Šimerasto topla braon nijansa - Odlična pigmentacija. 


II RED

7. Topla bronzana nijansa - Prelepa nijansa, odlična za "Halo eyes" look..

8.  Mat čokoladno - smeđa nijansa sa sljokicama - Nije previše pigmentovana. Očekivala sam veću pigmentaciju od ove senke. I teže se blenda.

9. Smeđa nijansa sa blagim sedefom - Dobre je pigmentacije. Čini mi se da ima zelenkasti podton.

10. Mat sivkasto zelena nijansa sa blagim sedefom - Još jedna nijansa koju slabo koristim. Teže se blenda. Srednje pigmentacije. 

11. Šimerasto zlatno - roze nijansa sa pink podtonom  - Nijansa koja me je najviše privukla u paleti, pa i zbog koje sam možda kupila paletu. Odlične pigmentacije. Jedinstvena nijansa. Odlična je za kreiranje "Smokey eyes"" look-a kao i za "Halo eyes". 

12. Tamno braon nijansa sa krupnim rose gold šljokicama - Predivna nijansa, super je za kreiranje večernjih look-ova. Ponekad mi se čini da kada je nanesem na oči da pomalo izgubi one šljokice koje su meni nekako presudne u toj nijansi. Pomalo se trusi.


Boje su nosive, naročito za jesen. Po mom mišljenju najviše pristaju osobama koje imaju zelene ili braon oči. Pomoću ove palete možete napraviti (kako proizvođač kaže) čak 13 look-ova, kako dnevnih, tako i večernjih. Paleti bih dala ocenu 8/10 zbog pojedinih nijansi koje su slabije pigmentacije. Sve u svemu, vredi izdvojiti novac za ovu paletu jer je jedinstvena i možete se igrati sa njom i kreirati dosta look-ova.



U sledećem postu pokazaću vam par look-ova koje možete kreirati pomoću ove divne paletice. 

Ako ste probale ovu paletu, podelite sa mnom vaša iskustva, a ako niste da li biste je probali? 

Do sledećeg posta, S! :* 

You Might Also Like

4 комеntara

  1. Odlicna recenzija,paleta mi se bas svidja!

    jovanaslife.blogspot.com

    ОдговориИзбриши
  2. Prelepa paletica, super i korisna recenzija, jedva cekam da vdiim neke look-ove sa njom. :)

    Frauleind.blogspot.rs

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Da, mnogo je lepa i odlična za ove jesenje dane. :) Hvala puno D! Drago mi je da ti se sviđa recenzija. Uskoro će biti i look-ova. :)

      Избриши

Hvala vam na čitanju i na komentarima!

sandralandblog@gmail.com

Subscribe