Golden Rose Longstay (03, 04) - Tečni mat ruž

децембар 20, 2016

Zdravo svima!
Danas na blogu ću vam pisati o popularnim Golden Rose tečnim mat ruževima. Golden Rose su jedini tečni mat ruževi koje posedujem tako da ih ne mogu uporediti sa drugim ruževima. U komentarima mi možete pisati koje tečne mat ruževe biste mi preporučili. 

Ruževi dolaze u maloj providnoj tubici sa crnim mat poklopcem. Ruž sadrži 5,5 ml proizvoda što je više od ostalih mat ruževa koji sadrže manje proizvoda (4 ml).  Ambalaža mi se jako dopada i izgleda elegatno. Miris ruža je jako prijatan, podseća na vanilu. Četkica je dosta precizna. Formula je gusta i kremasta i dosta pigmentovana. Dovoljan vam je samo jedan sloj da nanesete. Brzo se suši na usnama.  Najviše što mi se dopada kod ovih ruževa je to što traju bukvalno dok ih ne skinete. Preživeće i hranu i piće, čak je i kissproof. :) Sadrži vitamin E, ulje avokada i ne preslikava se na zubima i na odeći. Možete ga kupiti u lokalnim parfimerijama sa Golden Rose štandom i u Lilly drogerijama po ceni od otprilike 450 dinara. Ruževe skidam uljem jer ih je običnim skidačima za šminku teško skinuti.


03 - Mauve roze nijansa: Najpopularnija nijansa od svih GR nijansi. Topla nijansa, sa blagim plavičastim podtonom. Po mom mišljenju, pristaje svim devojkama, ali na svakoj izgleda drugačije. Prilagođava se prirodnoj boji usana. Ovu nijansu možete nositi tokom cele godine, i kombinovati uz razne kombinacije i makeup. 

04 - Koralna nijansa: Predivna nijansa za sunčane prolećne dane. Ova nijansa prosto zrači. Na nekom svetlu deluje pink ali u suštini vuče na orange boju. 


Od mene imate toplu preporuku da probate ove ruževe , koje mnogi tvrde da se mogu svrstati u rangu sa HE (skupljim) ruževima. 

Kod Jasmine MAKEUP ARENA  na instagramu možete videti swatcheve novih nijansi koje bi trebale uskoro da stignu i kod nas. Najviše su mi privukle pažnju nijansu u br. 15 i 16. :)

Da li ste probale ove ruževe i koji su vaši utisci.

Do sledećeg posta, S! :*


You Might Also Like

0 комеntara

Hvala vam na čitanju i na komentarima!

sandralandblog@gmail.com

Subscribe