Maybelline Matte Maker Puder u kamenu

фебруар 09, 2017


Ćao svima!
U ovom postu ću vam pisati o Maybelline Matte Maker matirajućem puderu u kamenu. Ovaj puder kod nas u Srbiji nije dostupan, nisam sigurna za susedne zemlje. Ja sam svoj puder kupila od mamine prijateljice koja prodaje šminku koju donosi iz Nemačke. Puder sam na brzinu izabrala preko slike pa sam se samo nadala da će mi nijansa odgovorati. Takođe, za ovaj pre uzimanja nisam čitala nikakve recenzije niti sam išta čula o njemu. Srećom, nijansa mi je odgovarala a sam puder me oduševio.



Puder dolazi u plastičnom pakovanju, i sadrži 16g. Pan u kome se nalazi kameni puder je meni počeo da se klima pa se nadam da mi neće ispasti i polomiti se kao i svaki kameni puder koji sam imala (sigurna sam da vam je to poznato haha). Nijansa koju ja imam je Nude Beige i mom svetlom tenu hladno-rozikastog podtona sasvim odgovara. Postoji samo u 4 nijansi koje su dosta svetle. Ovaj puder nanosim preko tečnog pudera na T - zoni i ispod očiju da setujem korektor. Uopšte nije težak na licu i neće vam stvoriti taj cakey osećaj na koži. Nanosim ga kabuki četkicom i matira mi lice perfektno. Nisam ga koristila samostalno. Čitala sam da ga dosta upoređuju sa Rimmelovim Stay Matte puderom. Slični su, ali mislim da Rimmelov ima veću pokrivnu moć. Ovo je više translucent puder, koji će vam lagano matirati lice ali neće vam prekriti bubuljice i ostale neravnine na koži. I ono što je meni dosta važno je da puder ne oksidira tj ne menja boju na licu nakon par sati i dugo drži kožu matiranom, nekih 5-6h. Ne ističe suve delove lica, tako da mislim da bi i oni sa suvom kožom mogli da ga koriste.



Da li ste probale ovaj puder? Koji je vaš omiljeni mat puder? :)


Do sledećeg posta, S! :*

Follow my blog with Bloglovin

You Might Also Like

4 комеntara

  1. nisam ga isprobala a i nisam ga vidjela kod nas u hravtskoj, najvjerojatnije meni nebi ni odgovarao zato jer imam jako suhu koz lica, ja koristim essence transparentni puder samo na podrucju ispod ociju kako bi fiksirala korektor..

    zapratila sam te, nadam se da ces uzvratiti

    Maggie's Blog

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Bolje ga preskoči ako ti je baš suva koža. Moja koža je mešovita pa nisam primetila da mi ističe suve delove lica kao i da mi je dodatno isušuje, ali mislim da bi suvoj koži možda bio previše jak iliti težak. :)

      Hvala ti, uzvratila sam. :)

      Избриши
  2. Blog ti je stvarno divan, jako mi se svidja <3 Ja koristim od Essence all about matt i odlican mi je. Nedavno sam kupila od Catrice, slican neki koji isto matira , vidjet cemo kakav ce da bude :) Hvala ti sto si posjetila moj blog :*

    Charming Coco

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Hvala ti puno draga! :) :) Nikako da probam Essence all about matt, čula sam dosta pohvala o njemu. Moram da ga probam. Od Catrice mi je želja da probam HD liquid coverage tečni puder, kažu da je dobar za masnu kožu. :)
      Nema na čemu, hvala i tebi :*

      Избриши

Hvala vam na čitanju i na komentarima!

sandralandblog@gmail.com

Subscribe