Maybelline Color Tattoo 24 hr- Metalic Pomegranate 70

јануар 27, 2014


Senke o kojima svi toliko pricaju i koje su hvaljene od strane nasih kao i inostranih blogova. Ima i zbog cega. Za sada sam kupila  jednu nijansu da probam kakve su, I sigurno cu kupiti jos neku uskoro jer sam bas odusevljena njima.

Metalic Pomegranate- Sedefasto bordo-smedja sa zlatnim sljokicama. Dolazi u maloj staklenoj bocici od 4g (procitala sam na netu, jer ne pise na pakovanju) I platila sam je nekih 500 dinara na snizenju u Dm-u. Cena im je sasvim pristupacna s’ obzirom da su senke vrlo kvalitetne I postojane. Stoje nekih 7-8 sati na kapcima bez baze I posle pocinju polako da blede.



Senke su kremaste strukture.  Lako se blendaju. Nanosim ih prstima ili sundjerastom cetkicom. Nisu toliko jake tako da se mogu nositi I danju, ali ja vise volim da ih nosim uvece, zbog sitnih sljokica. Mogu da se koriste kao I baza za senke. U nekom od narednih postova, pokazacu vam makeup tutorial sa ovom senkom. :)




Da li ste vi probali Maybeliine Color Tattoo senke? Kako vam se svidjaju?

Do sledeceg posta, S. :* 

You Might Also Like

4 комеntara

  1. Ja sam koristila tirkiznu, divne su stvarno senke. :)

    ОдговориИзбриши
  2. Videh da je sada u DM-u sniženje Maybelline proizvoda, ja imam jednu ovakvu, neku braonkastu, ali već dugo hoću ovu kao tvoju. Danas je definitivno uzimam, odlične su. :)

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Da, da, sad imaju snizenje do kraja februara. :D
      Mhm, bas su super. Planiram da uzmem jos neku nijansu, taman da iskoristim ovo snizenje.. :)

      Избриши

Hvala vam na čitanju i na komentarima!

sandralandblog@gmail.com

Subscribe