Avon eyeshadow primer (Baza za senke) Light Beige

фебруар 24, 2014


U ovom postu pisacu vam o Avononovoj bazi za senku. Pogledala sam dosta postova i procitala sam dosta pozitivnih komentara za ovu bazu pa sam odlucila da je narucim da vidim kako ce se pokazati.
Baza dolazi u maloj staklenoj teglici sa crnim poklopcem i sadrzi 3.5 g baze. Kremaste je strukture i dolazi u jednoj nijansi "Light Beige". Baza je bez boje sa rozikastim podtonom ali se ne morate brinuti da li ce vam odgovarati jer se prilagodjava boji koze. :)



Imam problem sa masnim kapcima tako da mi senke ne stoje mnogo dugo ili se razmazu brzo. Sa ovom bazom resila sam taj problem. Probala sam bazu sa senkama koje nisu toliko postojane niti kvalitetne i bez baze stoje na ocima nekih dva-tri sata posle se razmazuju i blede. Sa bazom su stajale cak 6 sati a da se nisu ni pomerile, mislim da bi stajale jos da nisam skinula sminku. :)
Takodje blendanje je mnogo lakse. Postojanost senki je fenomenalna. Senke uz ovu bazu izgledaju mnogo intenzivnije i lepse. Takodje, nema prikupljanja na pregibima.




Da li ste probali ovu bazu? Ako jeste, kako vam se dopada? :)

Do sledeceg posta, S. :*

You Might Also Like

3 комеntara

  1. Avon dama sam i lider, pa uvek isprobavam novine u Avonu.
    Tako je red došao i na ovu bazu.
    Bila sam oduševljena, divna boja, tekstura, lepo se razmazuje, pokriva kapke, boje senki su stvarno intezivnije, lepo je mirisala, matirala mi je taj deo, kreoni i ajlajneri su bili intezivniji sa njom. ma divota.
    A onda je počela da se zgušnjava, nije htela da se razmazuje, pojavile su se grudvice, a ni pola nisam potoršila.
    I na kraju sam morala da je bacim. :(
    Rok joj nije istekao, a ne mogu da verujem da se pokvarila s obzirom na pakovanje.
    Ima li neko slična iskustva sa ovom bazom?

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. I ja sam korisnik ove baze,mada planiram isprobati i druge marke. Ne kažem da sam u pravu,ali mislim da je taj problem sa zgrušnjavanjem nastao zbog proteklog roka upotrebe. Mnoge žene misle da šminka (i kozmetika, generalno) važi do datuma naznačenog na pakovanju. To jeste istina, ali samo ako se konkretan proizvod ne otvara. Kada nešto otvorimo, ono važi onoliko koliko je napisano na simbolu otvorene bočice sa poklopcem, koji stoji takođe na ambalaži. Mislim da je to bilo u pitanju...jer i meni se desilo da sam primetila da mi baza ne funkcioniše kako treba, a onda sam shvatila da je u pitanju malopre pomenuto.

      Избриши

Hvala vam na čitanju i na komentarima!

sandralandblog@gmail.com

Subscribe