Oriflame Essentials Piling i krema za lice od kajsije

март 26, 2014



Čim sam videla da je Oriflame izbacio nove proizvode iz linije Essentials, kremu i piling za lice sa kajsijom  baš sam se oduševila i morala sam da ih naručim.



Essential Wash Scrub piling za lice: Piling dolazi u plastičnoj tubi od 100 ml. Sadrži multivitaminski kompleks i ekstrakt kajsije. Moja koža je masna do mešovita. Ovaj piling mi savršeno odgovara. Od kada ga koristim, mislim da nisam imala nikakvih većih problema sa licem. Lice mi je mnogo nežnije. Takođe, piling je odličan i za mitisere. Ne isušuje kožu. Nemam nikavih zamerki što se tiče pilinga, jedino što se troši isuviše brzo jer je baš nekako tečan za razliku od drugih pilinga koje sam probala. Ostalo mi je manje od pola, a koristim ga možda više od mesec dana. Mislim da ću ga naručiti ponovo, jer se baš dobro pokazao. Preporučujem.




Da li ste probali ovaj piling i kako vam se dopada? Koji je vaš omiljeni piling?



Essentials Mouisturising Day cream Dnevna krema- Dolazi u preslatkom pakovanju sa slikom kajsijica od 75 ml. Krema je zaštićena sa plastičnom folijom, tako da ne morate brinuti da li je neko isprobavao ili gurao prste u kremu. Kao i piling, krema sadrži Multi-vitaminski kompleks i ekstrakt kajsije. Ova krema mi je pružila potrebnu hidrataciju i taj prolećni sjaj, jer su mi neki delovi lica bili previše suvi od hladnog vremena. Koža vam nakon par korišćenja ove kreme postane sjajnija, blistavija i mekša.
Možete je koristiti i kao podlogu za puder, jer nije previše masna i koža je brzo upija. Miris kreme je predivan, ali nije toliko jak.




Da li ste probali ovu kremu i kako vam se dopala?

Do sledećeg posta, S. :*

You Might Also Like

4 комеntara

  1. Uuu,lepo,lepo! Svidja mi se i izgled i recenzija i sve! :D
    Ja sam imala kremicu dnevnu i nocnu iz Essentials obicne (plave) kolekcije. Dnevna mi nije odgovarala,ali nocna je za svaku pohvalu! A i verujem da su pristupacni doticni proizvodi. :) Vredi probati. :)

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Hvala ti punooo! Drago mi je da ti se sviđa. <3
      Meni je ovo prvi put da probam nešto iz Essentials kolekcije i baš sam zadovoljna. Verovatno ću probati još neštoo. :D Daa, i cena im je pristupačna. :)
      Svakako vredi probati. :D

      Избриши
  2. Djurdja-Oriflame31. март 2015. 13:31

    Ovo je divna kolekcija,treba je probati. Evo da vas obradujem cena pilinga u mini katalogu je 199,00 treba napraviti zalihe, s obzirom da se brzo trosi. 😊

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Eh šteta što tek sad vidim komentar :(
      Nadam se da će ponovo biti pošto pretpostavljam da se mini katalog više ne važi. :(
      Kolekcija je savršena! Oba proizvoda su mi baš odgovarala. :)

      Избриши

Hvala vam na čitanju i na komentarima!

sandralandblog@gmail.com

Subscribe