Avon Advance Techniques Moroccan Argan Oil- Ulje za kosu

мај 11, 2014



Zdravo svima. :D Nadam se da ste uživali u ovom predivnom i sunčanom danu. Pošto najavljuju loše vreme od sledeće nedelje (nažalost) iskoristila sam ovo lepo vreme da slikam proizvode na prirodnom svetlu za naredne recenzije.
Danas ću vam pisati o tretmanu sa arganovim uljem  koje možete poručiti iz Avon kataloga. Cena mu je oko 300 dinara. Jako je pristupačno. Dolazi u staklenoj bočici sa pumpicom u zapremini od 30 ml. Struktura mu je gusta, ali ne previše. Miriše predivno! Ovo je već drugo pakovanje koje koristim.



Tretman nanosim uglavnom samo na krajevima jer sam primetila da mi se koren jako brzo umasti kada nanesem malo veću količinu, zato morate da pazite sa količinom da vam kosa ne bi izgledala slepljena.
 Nanosi  se na vlažnu kosu posle pranja u maloj količini  i ne ispire se. Posle nanošenja kosa bude baš meka i sjajna i lakša za raščešljavanje. Takođe, tretman je odličan i za suve krajeve ako se stalno peglate non-stop kao i ja, haha. :) Oporavlja ih i daje im neophodnu hidrataciju.
Jako sam zadovoljna ovim leave-in tretmanom i preporučila bih ga devojkama  koje imaju problema sa suvim krajevima i kojima je potreban sjaj kose da probaju.


Da li ste probali ovaj tretman? Kako vam se dopada? Koje ulje mi preporučujete da probam? :)

Do sledećeg posta, S! :*


You Might Also Like

15 комеntara

  1. Анониман11. мај 2014. 22:06

    Imam to avonovo ulje i volim da ga stavljam na mokru kosu, ali sjaj i mekoca ne mogu da se porede sa L'oreal elseve uljem, probala sam klasicnu verziju i verziju za farbanu kosu i bolja mi je za farbanu. Stavljam ga na suvu kosu (na krajeve naravno) i ne masti kosu uopste a da diiiivan sjaj, preporucujem!

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Nisam probala L'oreal elseve ulje, ali imaću ga u vidu kada potrošim ovo ulje. :D
      Hvala na preporuci. :)

      Избриши
  2. nisam probala, ali stalno slušam i čitam hvale na njegov račun tako da ću stvarno više morati probati :)

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Probaj...Neces se pokajati... :) Jako dobar proizvod pozzz

      Избриши
    2. Probaaaj obavezno. :) Slažem se sa blogokoleginicom da je jako dobar proizvod, kao i cela njihova kolekcija sa Arganovim uljem. :)

      Избриши
  3. I ja sam pisala o njemu pre par dana.!^-^ Odlican post... pozzz
    http://tijana1995.blogspot.com

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Hvala! :3 Baš sam sad svratila na tvoj blog, i dopao mi se post. :D Baš je postalo popularno ovo ulje među blogerkama. :D
      Pozz i tebi :)

      Избриши
  4. Анониман12. мај 2014. 17:03

    konacno jedan post a da nije o hemelu! sta vam je svima (blogerkama) sa tim hemelom? kao da je vichy ili eucerin u pitanju... bas me cudi zasto vodece blogerke poput Di (koja nam je vodja svih blogerki), Headintheclouds ili Ane nisu pristale da rade sa njima:) trebalo bi vodje serbian kozmetickih blogerki da zabrane ovoliko spamovanje sa jednom firmom i da izabace one koje pisu narucene recenzije.

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Ne znam šta da ti kažem.. Meni je ponuđena saradnja, prihvatila sam je. Recenziju sam napisala na osnovu svog ličnog iskustva, niko me nije potplatio da napišem laži o proizvodima, jer blog nisam otvorila da bih pisala gluposti i laži, već da bih na osnovu svog ličnog iskustva preporučila drugima proizvode . Stvarno ne znam zašto ostale "vodeće" blogerke nisu prihvatile saradnju, ne zanima me stvarno. Svako vodi svoj blog i ima svoje lično pravo da prihvati ili ne prihvati pozive za saradnju. I takođe, Hemel kompanija nema reklame na tv-u ili u novinama, pa mora nekako da se reklamira. :) Ako imaš još neki problem, možeš se slobodno požaliti ili osobama koje vode SBB ili Hemel kompaniji.
      Pozdrav!

      Избриши
  5. We love Moroccan oil! Since we started using it, we really have felt a big difference

    http://mkstyleramblings.blogspot.com.au/

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Same here. It's really good and it helps me a lot with dry hair ends. I'm very satisfied with this oil. :)
      P.s. Love your blog :)

      Избриши
  6. Mogu reci da je veoma dobro ulje daje mekocu i sjaj kosi vraca je u zivot nije ni skupo al je predobro ja sam zadovoljna.
    Jer meni je kosa skroz unistena opada neopisivo slabo raste cini mi se treba vjecnost da poraste 2cm ko oce da mu je kosa meka i sjajna preporucila bi ovo ulje da uzme.

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Slažem se sa Vama u potpunosti! :)
      Imam i ja takve probleme sa kosom, ovo ulje mi je dosta pomoglo u oporavku kose, naročito kada mi je kosa bila bukvalno beživotna i skroz uništena.
      Obožavam ga! :)

      Избриши

Hvala vam na čitanju i na komentarima!

sandralandblog@gmail.com

Subscribe