Hemel krema za lice

мај 05, 2014


U prethodnim postovima pisala sam vam o Hemel proizvodima i upoznala sam vas sa Hemel kompanijom. (ovdeovde i  ovde) Poslednji proizvod iz paketa o kojem ću vam pisati je Hemel krema za lice.

Krema dolazi u crvenom pakovanju od 30 ml i u većem pakovanju od 75 ml. Struktura krema izgleda kao vosak. Nanosi se vlažnim rukama na vlažnu kožu da bi se obezbedila neophodna hidratacija. Takođe, potrebno je samo malo kreme da biste je naneli na celo lice, tako da će vam ova krema jako dugo trajati. Dominantne biljke u ovoj kremi su Geranijum, kleka i lavanda. Kao i sve Hemelove kreme, i ova krema ima jako prijatan i osvežavajući miris. Dubinski čisti i vlaži kožu, sprečava isušivanje i štiti je od negativnih spoljnih uticaja i istovremeno je hrani.



Zbog ovog hladnog vremena imala sam malo problema sa kožom, obrazi su počeli da mi se suše. Uveče sam namazala ovu kremu, i već sutradan se primetila razlika. Posle par korišćenja, moja koža je hidrirana i oporavljena. Kombinovanjem ove kreme za lice i Anti acne intensive mi je dosta pomoglo sa bubuljicama i primetila sam da mi se T-zona mnogo manje masti posle korišćenja ovih krema. Jedina mana što se tiče ove kreme je to što je koža jako sporo upija, potrebno joj je dva-tri sata da bi je koža u potpunosti upila. Zato je ja najčešće koristim uveče pre spavanja. Ako imate problema sa suvom kožom ili sa masnom t-zonom ova krema je idealna za vas. Krema je pogodna za sve tipove kože. 


Hemel proizvode možete kupiti u svim bolje snabdevenim apotekama ili ih naručiti preko telefona: 035-200-200. Detaljnije o Hemel proizvodima možete pogledati na sajtu www.hemelco.com
Da li ste probali ovu kremu za lice? Kako vam se dopada? Da li ste probali neke proizvode od Hemel-a? :)

Do sledećeg posta, S! :*

You Might Also Like

4 комеntara

  1. Анониман12. мај 2014. 17:05

    dosadile ste sa hemelom! Dijana bi trebalo da vam zabrani da pisete non stop o istom, sramotite sve blogerke ovim pisanjem.

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Trebala bih i ja da zabranim pisanje anonimnih komentara, al' ajde neću. Ne vidim šta je ovde sramota. :)

      Избриши

Hvala vam na čitanju i na komentarima!

sandralandblog@gmail.com

Subscribe