Omiljeni zimski ruževi

јануар 25, 2015

Prvi post u ovoj godini započeću sa ruževima.
Opsednuta sam ruževima i oni su jedni od sitnica koje mogu da mi poprave raspoloženje. Iz kuće nikada ne izlazim bez makar dva ruža u neseseru. Zima je moje omiljeno vreme za nošenje ruževa.
U ovom postu pisaću vam i pokazaću vam ruževe koje najviše volim da mackam u ovim hladnim zimskim danima.








*Pre nego što nanesem ruž na usne, obavezno stavim balzam za dodatnu hidrataciju.Trenutni favorit mi je Baby Lips (Žuti).


Avon Ultra Color ruž za usne u nijansi Carnation - Mauve roze nijansa. Ovaj ruž nosim kada mi se nijedan ne slaže uz makeup, ili kada mi nije dan za šminkanje ali prosto moram da imam nešto namazano na usnama (u boji).
Ruž je kremaste formule. Pigmentacija je odlična. Postojanost mu nije toliko zavidna, stoji na usnama oko tri sata.
Avon Ultra Color Matte ruž za usne Matte Grape - O Matte Grape-u sam pisala  u ovom postu. Obožavam ga! Ova nijansa je kao stvorena za zimu.


Golden Rose Velvet Matte ruževi su napravili pravu pomamu u blogosferi, tako da sam morala i ja da uzmem neki. Jako su postojani, ne skidaju se po 5h i više. Pigmentacija je kao i kod Avon ruževa odlična.
Nijansa 16- Među svim crvenim nijansama na štandu, virio je ovaj braonkasti ruž. Pošto se nikada nisam osuđivala da nosim braon ruževe jer mislim da mi ne bi stajali ipak sam se odlučila da ga probam pa ako mi se ne sviđa kako mi stoji proslediću ga mami koja je ljubitelj braon ruževa. Na moje iznenađenje baš mi se dopalo kako mi stoji i u poslednje vreme ga ne skidam. Odlično ide uz braon smoky-eyes. Ovu nijansu bih preporučila osobama svetlije puti.
Nijansa 20- Hladno bordo-crvena nijansa. Formula mu je mat - kremasta. Malo se teže nanosi jer ako ga ne nanesete dobro, teško ćete ga skinuti. Divna nijansa za zimske večeri. :)























P.s. Izvinjavam se na malo mutnijim slikama, telefon nije hteo da sarađuje sa mnom, a aparat nije trenutno kod mene. Uslikaću nove swatcheve pa ću da ubacim kvalitetnije i jasnije slike. :)

Koji su vaši omiljeni zimski ruževi?  Da li posedujete neki od ovih ruževa? :D

Do sledećeg posta, S! :*

You Might Also Like

6 комеntara

  1. Matt Grape je baš zimska nijansa, jako lijepa zimska nijansa :)
    Carnation si baš dobro opisala kako se nosi xD Ali i meni koja volim jače ruževe bio je divan.

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Daa, slažem se sa tobom. Kao stvoren za zimu. :)
      Hahah, pa stvarno. xD Predivaan!

      Избриши
  2. Predivni su svi, ali meni je najbollji matt grape :)

    ОдговориИзбриши
  3. Imam Matte Grape i Golden Rose u nijansi 16 i oba jako, jako volim :) Carnation nije baš moja nijansa, ali drugi GR ruž je predivan :D

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. I ja ih baš volim! :)
      Carnation mnogo lepše izgleda uživo. :)
      Slažem se sa tobom. :D

      *Izvini što tek sada odgovaram na komentar, nisam ga ni videla. :(

      Избриши

Hvala vam na čitanju i na komentarima!

sandralandblog@gmail.com

Subscribe