Aura ''Correct ME! '' korektor u nijansi 306 Natural

јануар 25, 2016



Proizvod koji je za kratko vreme postao moj favorit je Aura ''Correct ME! '' korektor za podočnjake i za sitne nepravilnosti na koži. Ovaj korektor sam kupila neplanirano. Čekajući drugaricu na hladnoći, ušla sam u Dm-u da vidim ima li čega zanimljivo gde me je zaustavila Aurina ljubazna promoterka i svojom ljubaznošću lako ubedila da uzmem korektor i kao poklončić sam dobila mini senku koja je preslatka. :)


















Korektor sam uzela u nijansi 306 Natural, svetlo bež, hladna nijansa. Inače moj ten je jako svetao, sa rozikastim podtonom pa mi ova nijansa najbolje odgovara jer malo vuče na roze. Postoji 6 nijansi ovog korektora. Dolazi u čvrstom plastičnom pakovanju, sa crnim poklopcem i sadrži 7ml. Pakovanje je veoma elegantno i jako lepo. Aplikator izvlači taman proizvoda koliko i treba. Košta oko 450 dinara. Korektor sam kupila isključivo za prekrivanje plavičastih podočnjaka, ali može poslužiti i prekrivanju crvenila, flekica i još nekih sitnih nepravilnosti na koži, kao i za posvetljivanje iliti hajlajting određenih delova. Što se tiče bubuljica, tu se ne pokazuje baš dobro, ali za to koristim Catrice kamuflažu. Korektor se ne uvlači u borice, lako se razmazuje, i nije težak na licu što je meni jako bitno i takođe, izgleda prirodno. Nanosim ga tako što ga aplikatorom nanesem na određeno mesto iliti područje gde imam nepravilnosti i prstima lagano utapkam u kožu. Za podočnjake mi se najbolje pokazao. Koristim ga i za posvetljivanje lica. 

*Aparat nije hteo da sarađuje sa mojim licem,  kao i obično, pa nisam mogla da uhvatim lepo pre i posle nanošenja korektora, pa ću pokušati sutra da napravim slike i postaviću ih na blogu. *




Sve u svemu, ovaj korektor je ispunio moja očekivanja, i sigurno ću ga kupiti ponovo. Preporučujem ga svima vama koji tražite dobar korektor za plavičaste podočnjake i za sitne nepravilnosti. :)

Da li ste probale ovaj korektor i kako vam se dopada? :)

Do sledećeg posta, S! :*



You Might Also Like

4 комеntara

  1. Одговори
    1. Videla sam na njihovoj stranici da Aura uskoro dolazi i kod vas. :)
      Evo i lokacija:
      KOZMO P-965 POTHODNIK – Zagreb (od 25. januara)
      2. KOZMO P-969 RIJEKA – WTC, Janka Polića Komova (od 26. januara)
      3. KOZMO P-972 ROVINJ – Trg na lokvi 1 (od 27. januara)
      4. KOZMO P-983 OSIJEK II, Trg Ante Starčevića bb (od 28. januara)
      5. KOZMO P-1904 SPLIT BELVEDERE – Velebitska 125, Split (od 29. januara)

      Избриши

Hvala vam na čitanju i na komentarima!

sandralandblog@gmail.com

Subscribe