Golden Rose Dream Lips Lipliner (503)

јануар 21, 2017

Ćao svima! Nadam se da uživate u ovom divnom danu. :)
Danas ću vam pisati o Golden Rose olovci za usta. Ne bih mogla da zamislim nanošenje karmina bez prethodno nanete olovke za usta. 
Olovku za usta koristim za iscrtavanje linije oko usana kako bih lakše nanela ruž i kako bih zadržala postojanost ruža. 
* Takođe, bitno je da pazite sa precrtavanjem usana jer nekada to može izgledati jako neprirodno. Pratite vašu prirodnu liniju usana, podebljajte je sa olovkom i tako ćete dobiti na punoći. 


Golden Rose dream lips su moje omiljene olovke za usta. Imam ih u par nijansi, i odlučila sam da vam pokažem u ovoj prelepoj nijansi za koju sam sigurna da će se svima dopasti. Formula olovke je kremasta. Ne volim tvrde olovke jer mi isuše usta. Olovku nosim i kao ruž. Ne klizi sa usana. Pigmentacija olovki je fenomenalna, u jednom nanošenju se dobija boja. Postojanost olovke je otprilike 4-5h bez jela i pića. 


Nijansa koju ja imam je smeđa nijansa sa narandžastim podtonom. Divna nijansa, savršena za dnevni makeup look. Ovu olovku uglavnom nosim bez ruža. Nekad je kombinujem sa Avon Ultra Color Rich ružom za usne u nijansi "Romance". 


Za cenu od otprilike 200 dinara, dobićete jako kvalitetnu olovku. :) Preporučila bih je svima da probaju. 

Da li ste vi probale ove olovke? Koje olovke za usta su vam omiljene? :)

Do sledećeg posta, S! :*

You Might Also Like

4 комеntara

  1. Sad imam želju da isprobam ovu olovku! Koristila sam Golden Rose proizvode, ali olovku nisam probala. Prezadovoljna sam njihovim mat tečnim ruževima, baš ću ih pomenuti u sledećem postu :D Evo mog bloga ako želiš pogledati http://glamvoyagediaries.blogspot.rs/

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Isprobaj, nećeš se pokajati. Imaš još nijansi koje su jako lepe. Preporučila bih ti i olovku u nijansi br. 510. Mauve šljiva nijansa. :) Njihove mat tečne ruževe obožavam i jedva čekam da isprovam ove nove nijanse koje su skoro izbacili. :D Divan ti je blog! :)

      Избриши
  2. Koristim GR olovke, imam ih nekoliko, a najdraža mi je 520. Potrvrđujem da su odlične, bolje su mi čak i od Essence.
    Šminke nikad dosta

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Nikako da isprobam Essence olovke. Uvek se uhvatim za neku drugu, uglavnom za Golden Rose. Upravo sam guglala 520. i baš je lepa nijansa. :)

      Избриши

Hvala vam na čitanju i na komentarima!

sandralandblog@gmail.com

Subscribe