New In #5

март 21, 2017


Ćao svima!
Srećan vam prvi dan Proleća! :)
U ovom postu ću vam pisati o proizvodima koje sam kupila u proteklih mesec i po dana. Dosta proizvoda se nakupilo, malo sam više nakupovala nepotrebnih stvari, ali to nije ništa neobično za mene. Obećala sam sebi da neću više praviti impulsivnu kupovinu i gomilati proizvode. Pa da krenemo.


Balea sprej za zaštitu kose : Pošto svoju kosu sušim fenom i presujem je svakog trećeg dana obavezno koristim zaštitni sprej. Balein sprej mi se pokazao veoma dobrim. Ne masti mi kosu i predivno miriše. 

Palmolive gel za tuširanje sa jagodama: Iako imam gomilu gelova za tuširanje nisam mogla da odolim kupovini ovog mirišljavog gela. Miriše prelepo, kao puding od jagoda. Miris se zadržava na koži. 

Tea Tree Farmasi gel za tuširanje: Još jedan gel za tuširanje, ali ovaj se razlikuje po tome što čisti kožu i umanjuje nepravilnosti na koži. Miris mu je malo jači i nije baš prijatan, makar meni. 


Mixa Micelarna voda: Moja prva micelarna voda. Da, da. Napokon sam i ja kupila micelarnu vodu. Za sada mi odgovara. Odlično skida šminku. Pisaću vam posebnu recenziju o njoj. Ipak zaslužuje jer mi je prvenac. 

Balea gel za umivanje: O gelu sam pročitala dosta pozitivnih recenzija i odlučila sam da ga probam. Odgovara mi i ne isušuje mi kožu.  Skine svu šminku i prljavštinu sa lica. 

Balea matirajuća krema za lice: I ova krema mi odgovara. Ne izaziva mi nikakve negativne reakcije na licu. Koža je brzo upija. Koristim je i kao podlogu za šminku. Matira mi kožu.

Ziaja krema za lice: O ovoj kremi nisam čitala ništa, ali je bila na nekoj akciji pa sam je kupila. Nažalost, nije mi odgovarala, izazvala mi je nekoliko sitnih belih bubuljica po licu. Pokloniću je sestri ako joj odgovara. 



PS Bronzer i Contour Kit: Ova dva proizvoda sam dobila od mamine prijateljice. Set za konturisanje još uvek nisam probala, jer trenutno koristim Nyx-ov pan za konturisanje. Dok sam ga swatchovala primetila sam da je dosta pigmentovan. 
Bronzer za lice koristim kao hajlajter jer ima previše sljokica. Ima čak 32 g i mislim da ga nikada neću potrošiti. 


Rimmel Lasting Finish: Oduševljena sam ovim puderom. Da ne bih dužila, pisaću vam recenziju uskoro. 

Catrice Blush Artist paleta: I o ovoj paletici rumenila sam čitala dosta pozitivnih recenzija ali mene je nažalost razočarala. Pigmentacija mu je jakoo slaba, osim ove pink nijanse. Ove ostale dve moram bukvalno da kopam četkicom da bih ugrabila malo boje. Skoro nikad nemam sreće sa rumenilima. Ostavite mi u komentaru koja rumenila bi ste mi vi preporučili da probam. 

Impala rumenilo 04: Ovo rumenilo koristim kao bronzer, mada malo je naranžasto pa ga stavim u jako malim količinama. Postojanost mu je odlična kao i pigmentacija. 

Golden Rose senka br.09 - Odavno sam tražila ovu senku, u Lilly drogerijama ih ima samo u broju 10. Našla sam je u jednoj maloj parfimeriji u podzemnom prolazu, u Nišu. Prelepa senka, koristim je u pregibu i za popunjavanje obrva. 

Aura Absolute Matte ruž za usne: I ovo je moj prvenac. Ne znam kako do sada nisam kupila Aurin tečni mat karmin, ali ok. Moja nijansa je Stay Follish. Dopada mi se baš. Boja je taman za proleće. Pigmentacija mu je srednja. Potrebno je da se nanese u dva sloja da bi se dobila ujednačena boja. Ipak su mi Golden Rose tečni mat ruževi draži. 

Golden Rose tinted eyebrow maskara za obrve: Odlična stvar kada ste u žurbi i nemate vremena da sredite obrve. Nije previše pigmentovana, taman. :)  


Od Loreal-a sam dobila šampon, balzam i masku pre pranja kose iz nove linije Extraordinary Clay za kosu koja se masti u korenu sa suvim krajevima, kakva je i moja kosa. Proizvode sam za sada probala jednom i mogu vam reći da mi je kosa dva dana bila skroz čista. Pisaću vam recenziju uskoro dok sumiram utiske. 
PS Hvala Loreal-u! :)


To bi bilo to od moje kupovine. 

Takođe jedan "New in" kod mene je završen kurs šminkanja. U martu sam upisala ubrzani kurs kod Sofije (Sophie's choice studio) . Časove nam je držala Nataša. Stvarno smo dosta naučili i Nataša se maksimalno trudila se da nam prenese svoje znanje i da nas ispravi gde grešimo. Preporučila bih svima koji su iz Niša koji hoće da se bave šminkanjem da upišu Sophie's choice kurs šminkanja jer će naučiti dosta korisnih stvari i verujte mi da se nećete pokajati. :) 

Šta vam se najviše dopada od proizvoda? O kom proizvodu bi ste voleli da pišem recenziju? 

Do sledećeg posta, S! :*

You Might Also Like

6 комеntara

  1. Odlican post! Meni se najvise dopao sprej za zastitu kose :) Cim budem u mogucnosti nabavicu ga ! Super napisano , slike su divne!#Samokazem

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Hvala punoooo Tijana! Drago mi je da ti se dopada. :)
      Nadam se da ce ti se svideti sprej, javi utiske. :D

      Избриши
  2. Анониман22. март 2017. 17:39

    Predivan post draga Sandra. Probala sam već neke proizvode i super su mi , a nadam se da će i tebi biti. :*
    Pratim te , pa ako želiš uzvrati. Usput pogledaj novi post. ❤ ⬇
    Special Section

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Hvalaaa ti punooo Sara! :* Nadam se i ja. :)
      Hvala, zapratila sam i ja tebe. :) Pogledacu! <3

      Избриши
  3. Draga super post
    Ako moze da svratis i pogledas novi post na mom blogu
    Pusa

    ОдговориИзбриши

Hvala vam na čitanju i na komentarima!

sandralandblog@gmail.com

Subscribe