Mixa Micelarna voda za osetljivu kožu OPTIMAL TOLERANCE

април 13, 2017

Ćao svima! :)

U proteklih par godina micelarne vode su postale veoma popularne. U potpunosti su zamenile sredstva za skidanje šminke. U suštini, mene nisu toliko privlačile, umesto micelarne vode koristila sam maramice za skidanje šminke, tonike za skidanje šminke i ostalo, dok moje lice nije buknulo, pa sam odlučila da uzmem nešto nežnije za skidanje šminke. U brdu micelarnih voda, u oko mi je zapala Mixa micelarna voda za osetljivu kožu i kožu sklonu iritacijama.


Proizvođač kaže: Efikasno skida vodootpornu šminku i idealan je za osetljive oči i kapke. Obogaćena pantenolom, poznatom po svom umirujućem dejstvu, ova formula smanjuje iritaciju veoma osetljive i reaktivne kože. Jedinstvena formula sadrži micelarne čestice koje efikasno otklanjaju šminku i nečistoće sa kože, bez potrebe za trljanjem. Sa fiziološkim pH 5.5 poput kože, ova micelarna voda ne narušava zaštitnu barijeru kože. Nanesite pamučnim tuferom na lice i oči. Ne ispira se. BEZ PARABENA - BEZ ALKOHOLA. 

Mixa micelarna voda sadrži 400 ml. i košta oko 450. dinara. Možete je kupiti u Lilly drogerijama, Dm-u, i u bolje snabdevenim apotekama. Ima jakoo slab miris, tako da vam neće smetati uopšte.


Ova micelarna je ispunila sva moja iščekivanja. Ovako, što se tiče celokupne šminke sa lica potrebna su mi dva do tri tufera da skinem u potpunosti laganim potezima, dok za vodootpornu šminku tj. za vodootpornu maskaru potrebno je malo protrljati da bi se skinula. Nakon čišćenja, koža je mekana, nije zategnuta. Nije mi izazvala nikakve negativne reakcije na koži, kao što su peckanje očiju, crvenilo, bubuljice. Ne isušuje kožu.

Sastojci
Preporučujem je svakom sa osetljivom kožom. :)

Da li ste probali neku micelarnu vodu? Koja vam je omiljena?

Do sledećeg posta, S! :*

You Might Also Like

0 комеntara

Hvala vam na čitanju i na komentarima!

sandralandblog@gmail.com

Subscribe