Nivea Hair Care Long Repair- Balzam za kosu u spreju

јануар 10, 2014

     Cao svima. Nadam se da ste se svi lepo proveli za Novogodisnje i Bozicne praznike!

Pre svega, pozelela bih vam puno zdravlja, srece i ljubavi u 2014-oj godini. Takodje, zelim da vam se ostvare svi snovi. Nemojte nikad prestati da verujete u njih jer ce vam se ostvariti kad – tad. Budite nasmejani, pozitivni i sirite ljubav oko sebe! 


   U ovom postu cu vam pisati o omiljenom proizvodu sto se tice preparative za kosu, a to je Nivea Hair care long repair balsam za kosu u spreju. Ovaj balzam u spreju sam kupila sasvim slucajno, sredinom maja u Dm-u. Mislim da je bio na nekom snizenju. Prosto sam odusevljena sa njim. Moja kosa je dosta tretirana i izmucena sa farbama, blansevima, svakodnevnim peglanjem i feniranjem i mogu vam reci da je ovaj sprej dosta pomogao mojoj kosi. Primetila sam veliku razliku tokom koriscenja ovog spreja. Posle svakog pranja kose, obavezno naprskam ovaj sprej  koji mi pomogne da odmrsim i ocesljam kosu, jer ne koristim svaki put balzam. Dosta mi je posluzio i leti kada sam bila na more, zastitio mi je kosu od sunca i od preteranog isusivanja.


Uopste mi ne masti kosu. Ima predivan miris. Sporo se trosi , ostalo mi je manje od pola u bocici, iako ga koristim svakodnevno vec skoro godinu dana.
Preporucujem ga svima koji imaju ostecenu kosu i problem sa rascesljavanjem kose.
Do sada, nijedan Nivein proizvod me nije razocarao tako da cu sigurno kupiti ovaj balzam ponovo kada ga potrosim.
Do sledece posta, S. <3

You Might Also Like

2 комеntara

  1. Ja sam imala loše iskustvo sa Nivea samponima pa se i ne zadržavam na njihovim proizvodima. Možda je to bio neki period kada mi nisu odgovarali, mogla bih da probam opet. Dobijala sam perut od Nivee ;S

    Nominovala sam te pa baci pogled :)
    http://superlady381.blogspot.com/2014/01/liebster-award-nominacija.html

    ОдговориИзбриши
  2. Ne odgovara svima isti sampon. Probaj opet, mozda ti sada odgovaraju. :D
    Hvala ti puno na nominaciji! :) Pogledacu :3

    ОдговориИзбриши

Hvala vam na čitanju i na komentarima!

sandralandblog@gmail.com

Subscribe