Rimmel Stay Matte Matirajući puder

мај 03, 2014


Posle dosta pročitanih recenzija i pohvala o Rimmel Stay Matte puderu, odlučila sam da ga kupim i uverim se u te priče da je baš dobar za masnu kožu. Uverila sam se u to, i za kratko vreme postao je moj omiljeni puder i neću ga menjati sigurno u skorije vreme.

Puder dolazi u 8 nijansi, ali kod nas se može naći u 5 nijansi (nisam sigurna, moža i više). Ja sam uzela najsvetliju nijansu True Ivory koja odgovara mom vampirskom tenu, haha. Tekstura ovog pudera je penasta i potrebno je jako malo da se stavi na lice da biste ujednačili ten i prekrili sve nedostatke, tako da će vam ovo pakovanje od 30 ml. trajati dugo. Puder nanosim prstima ili sunđerom za puder. Ako nanosite ravnom četkicom ostaće tragovi nanošenja. Takođe možete ga nanositi i kabuki četkicom.


Moja koža je masna do mešovita, sa masnom t-zonom. Puder ostaje na koži ceo dan, izuzev t-zone koja počne da se prosijava posle 5h, ali ja je zamatiram kamenim puderom. Puder deluje toliko lagano, da imam osećaj da uopšte nemam puder na licu. Koža deluje sveže i prirodno i ne izgleda kao da ste naneli kolač umesto pudera. Moć prekrivanja mu je odlična, i nemate potrebu za korektorom.

Cena ovog pudera je oko 600 dinara.




Ovaj puder bih preporučila svima koji imaju masnu kožu ili kombinovanu kožu i tinejdžerima koji imaju problem sa aknama. Oni koji imaju suvu kožu može da ga  zaobiđu jer može da im isuši kožu.

Da li ste probali ovaj puder i kako vam se dopao? Kako se vi borite sa masnom kožom? :)

Do sledećeg posta, S! :*



You Might Also Like

4 комеntara

  1. Mnogooo sam masna,i ovaj puder mi je super,nanosim ga onim roze ebelin sundjerom,i stvarno je u toj kombinaciji daje najbolji izgled!! planiram da probam i onaj od Vichya,dermablend,ali cu malo sacekati!! :)

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Ja ne planiram da ga menjam uskoro jer sam ovim baš oduševljena, mada nisam sigurna da li će mi odgovarati leti jer tada koža počinje da mi se suši. :(
      Nisam probala taj puder od Vichya, ali čula sam da je dobar. Kada probaš javi utiske. :))

      Избриши
  2. Ja imam suhu kožu, ali nisam mogla da ne probam ovaj puder :D Ponekad koristim i ne isušuje, ali zato moram lijepo nahraniti kožu prije upotrebe :)

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Meni ne isušuje kožu, ali svejedno namažem neku kremu pre stavljanja pudera za svaki slučaj. :D Nadam se da će mi ovaj puder odgovarati i leti, jer mi je tada koža jako suva , pa mi ne odgovara nijedan puder osim BB kremica. :)

      Избриши

Hvala vam na čitanju i na komentarima!

sandralandblog@gmail.com

Subscribe