New in #2

април 22, 2014


Dosta proizvoda se nakupilo od kada sam izbacila prethodni New in #1. Nisam sve slikala, jer više ne znam šta sam više kupovala poslednjih meseci. Odlučila sam da se smirim malo sa kupovinom, i da potrošim prvo ono što imam jer samo gomilam proizvode. Napokon sam uhvatila lepo vreme da slikam novitete. Kiša me je baš poremetila.


Nivea Harmoni time gel za tuširanje sa laticama bele ruže i sa bademovim mlekom:
Ovu kupku sam uzela od moje mame, koja je dobila na poklon, ali joj ne odgovara miris. Meni se miris dopada. Ne isušuje kožu. Nega mu je sasvim okej.
Chezz Pierre mleko za telo Jasmin- Mleko sam dobila od tate. Nisam ga koristila često, mislim sam ga namazala najviše dva puta, jer ima toliko prejak miris, kao da ste u nekom polju Jasmina. Mleko sadrži bademovo ulje, maslinovo ulje i aloe vera gel. Uopšte ne znam šta da radim sa ovim losionom jer me privlače ovi sastojci da probam, ali miris me odbija baš. :S


Avon Advance Techniques Morrocan oil ulje: Naručujem ga po drugi put. Obožavam ga! Ima predivan miris i odlično neguje. :) Pisaću o njemu uskoro. :)
Nivea Long Repair mini balzam za kosu: Ovaj balzam je moja mama dobila od koleginice sa posla pa pošto njoj nije bio potreban, dala ga je meni. Iz ove kolekcije koristim balzam u spreju. Ovde sam pisala o njemu. Sa ovim balzamom nisam toliko oduševljena jer mi umasti kosu, koliko sam primetila. Mislim da ću ga ipak vratiti mami. Haha. Možda će nekom drugom odgovarati. Pakovanje je super za manja putovanja. :)
Lilly Hair mask moisture care- maska za suvu i oštećenu kosu: Posle toliko hvaljenja po našim blogovima, odlučila sam da i ja kupim ovu masku za kosu. Pakovanje je ogroooomno! Masku sam koristila par puta i za sad mi je okej. Kosa je mekša i lakše se raščešljava. Recenziju ću pisati kada je isprobam još malo, jer nisam je koristila dovoljno da bih stekla neki veći utisak. :)


Oriflame Studio Artist Loose Powder: Za sada sam zadovoljna ovim puderom. Pisaću i o njemu uskoro.
Oriflame beauty korektor 3in 1: Pisala sam o njemu ovde


Gabrini Neon Lak za nokte N05: Lak sam kupila kod kineza za samo 50 dinara. Imam i ovakav crni. Njega sam kupila malo pre ovog. Nisu loši, za ove pare. 
LookEver Lak za nokte color 22: Ovaj lak sam videla kod jedne blogokoleginice, i baš me je privukao, posebno zbog ove mašnice. Prelepa boja za proleće. Pisaću i o njemu recenziju, ako želite. :)


Avon Ultra Color Rich ruž za usne- Matte Grape & Matte Blossom: Prosto su savršeni. Nikako da slikam swatcheve pa da napokon objavim post. :D Očekujte uskorooo recenziju. :)


Rimmel Stay Matte Puder: Recenziju očekujte uskoro. :)
S-he ruž za usta: Nisam imala u planu da kupujem srebrni karmin za usta, hahah, ali dok sam kupovala neke druge stvari u Dm-u u korpici  pored kase slučajno sam ugledala ovaj karmin koji je bio zapakovan i nije mu se mogla videti boja, a koštao je samo 60 dinara. Uzela sam ga, i pomislila da ću ga sigurno nositi ma koja god boja bila. Ako ne, proslediću ga nekom. Srebrnoj boji se nisam nadala nikako, ali nema veze, mogu ga koristiti kao kremastu senku. :)
Grožđana mast-Jagoda: Čuvena grožđana mast. Sigurno je svi znate. Divan miris. Zadovoljna sam negom.


Hemel, krema za lice, ruke i pete, + anti acne intensive: Ako ste videli na mojoj Facebook stranici , skoro sam ostvarila jednu divnu saradnju sa kompanijom Hemel cosmetics. Trenutno isprobavam njihove proizvode tako da očekujte uskoro recenziju. :)

To bi bilo to. Želim vam srećne Uskršnje praznike. <3


Da li vam se sviđaju noviteti i da li ste probali neke od ovih proizvoda? Koja recenzija vas najviše zanima?

Do sledećeg posta, S! :*




You Might Also Like

16 комеntara

  1. Hahaha nije ni cudo da je taj ruz bio 60 dinara :)

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Hahaha, ne kupujem više ruževe ni za 10 dinara dok ne pogledam njihovu boju na licu mesta. :D

      Избриши
  2. Lepi noviteti!
    :)
    Nikako da kupim onaj set korektora od Oriflame-a. Odlazem dosta dugo kupovinu. Valjda cu se smilovati jedan dan da ga konacno uzmem. :D Puder u prahu do njega imam i skroz je ok, i ne vidim mu kraja. :D Isto vazi i za Rimmel-ov puder. Ali je odlican! :))) I ulje iz Avona je super. :)
    Ali ruz je vrh. :D

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Hvala puno Naco! :)
      Nažalost ga nema u ovom katalogu, verovatno će biti u nekom od sledećih kataloga. :)
      Da, i meni je puder u prahu super, a Rimmel-ov mi je jedan od najboljih pudera koji sam koristila. :D Ulje je postalo moje ''must-have''. :D Hahah, ruž je najjači. xD

      Избриши
  3. Imam i puder i korektor oriflame i rimmel tecni,prezadovoljna sam!:-)

    ОдговориИзбриши
  4. Mama I bana su me pre nekoliko god in a upoznale sa Hemel kozmetikom I u pocetku sam bila skepticna...Sada, kao vec odrasla devojka mogu ti reci da se drzis ovih krema jer su,malo je reci, bozanstvene...Mali saver: iako na kremi pise da je krema za pete bez problems je mozes mazati na lice, zanoktice, okoloocnu regiju...JA ih ne koristim toliko preko leta jer su masne od velike koncentacije lekovitog bilja ali videces I sama preko zime ce ti biti spas,sto za usne sto za lice...Noviteti su ti sjajni, a blog pun odlicnih recenzija..samo tako nastavi :*

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Moja mama takođe koristi njihove kreme još odavno, i baš je zadovoljna. :D
      Drago mi je što sarađujem sa ovako dobrom kompanijom. U toku je isprobavanje proizvoda i mogu reći da sam oduševljena njihovim proizvodima, posebno kremom za pete. Hvalaa na savetu. :) Moja mama je koristila tu kremu za crvenilo oko nosa kada se razbolimo i pomaže. Da, da, i ja mislim da je najbolje da se koriste preko zime jer su jako masne.
      Hvala ti punooo, draga! :) Hocu. :*

      Избриши
  5. Izvini na greskama u kucanju, preko telefona sam ostavljala komentar...mama I baka* *nekoliko godina *mali savet

    ОдговориИзбриши
  6. Jao ruž hahaha, može biti doobar ruž za Noć Vještica :3 Look Ever lak za nokte izgleda predivno, mašnica je baš simpatična :D

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Daa, dobra ideja. :D Mogu biti zimska vila ili snezna kraljica, hahah. :D
      Presladaaak je. :3

      Избриши
  7. Super noviteti, neke od proizvoda sam koristila, a ovaj plavi lak je divan bas trazim slicnu nijansu :)

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Hvalaa! :D
      Ova nijansa je mnogo lepa, i prelepo izgleda na noktima. Preporučujem njega :3

      Избриши
  8. Krasni su mi AVON ruževi, lijepe si nijanse odabrala ;))

    ОдговориИзбриши

Hvala vam na čitanju i na komentarima!

sandralandblog@gmail.com

Subscribe