Oriflame Beauty 3in1 korektor

април 09, 2014


Jedan od proizvoda bez kojeg ne mogu da živim je ovaj Oriflame Beauty 3in1 korektor.
Od kako sam maznula sestri prvu bočicu koju i dalje koristim, jer njoj nije bio potreban, ne mogu da se odvojim od njega. Pošto mi je prvo pakovanje skoro pri kraju, a u katalogu ovog korektora nije bilo već duže vreme, bila sam sigurna da ga neće vise izbacivati i bila sam jako razočarana. Ali kada sam ga videla u prošlom katalogu, sa oduševljenjem sam ga naručila. Cena mu je bila oko 300 dinara. U ovom novom katalogu ga nema nažalost, ali nadam se da će se pojaviti opet dok ja potrošim ovo pakovanje, jer se jako jako sporo troši. :)


Korektor sadrži 3x1g proizvoda. Proizvod je kremaste strukture. Lako se razmazuje. Može se nanositi četkicom ili prstima. Ja ga nanosim prstima jer mislim da je tako lakše. Dolazi u plastičnom pakovanju i sadrži tri boje tj. tri vrste korektora: Zelenu, žutu i narandžastu. Potrebna je samo malo proizvoda da bi ste prekrili nesavršenstva na koži.


Zelena boja: Odlična je za prekrivanje crvenila i upaljenih bubuljica. Moja koža je jako osetljiva, i stalno mi izlazi neko crvenilo tako da mi ovaj zeleni korektor dobro dođe. Stavljam ga pre tečnog pudera.

Žuta boja: Služi za prekrivanje podočnjaka. Ja nemam toliko problema sa onim tamnim podočnjacima, jedino mi se oči naduju i sa ovim korektorom to prekrijem/smirim.

Naradžasta boja: "Običan korektor", nanosim ga ispod očiju ili direktno na bubuljicu. Ima jaku prekrivnu moc. Boja se inače stapa sa bojom kože. On mi je najdraži od svih.


Obožavam ovaj proizvod, i preporučila bih ga svima.
Da li ste vi probali ovaj korektor i kako vam se dopada? Koji proizvod vas je oduševio u poslednje vreme? :D

Do sledećeg posta, S. :*

You Might Also Like

8 комеntara

  1. 3 puta sam ga narucivala i nikad mi nije stigao, a potreban mi jeee :)
    nisam znala da ga je bilo u proslom broju narucila bih ga :)

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Često se dešava da nemaju robu na lageru. Od skoro radim u Oriflame-u i par puta mi se dešavalo da naručim nešto a ne stigne. :/ Imate ga na sajtu mojekrpice.rs. Potražite tamo, prodaju ga cure koje rade u Oriflame-u. :D Sigurno će biti u nekom od sledećih kataloga. :)

      Избриши
  2. Ja sam takodje oduševljena ovim proizvodom ,već sam potrošila jedno pakovanje, drugo upravo načela a treće mi je u rezervi,bez njega nikako. Smatram da je ovo jedan veoma kvalitetan proizvod koji zaslužuje ovako dobru recenziju.

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Hahah, vi ste se obezbedili za duže vreme. :D Slažem se sa vama. Jako kvalitetan proizvod po pristupačnoj ceni. Hvala vam puno. :)

      Избриши
  3. Uvek odlazem kupovinu ovog korektora... :/
    A treba mi.
    Iskljucivo zbog podocnjaka. :/
    Svidja mi se post! :)

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Naruči ga čim izađe u nekom od sledećih kataloga. :D Verujem da će ti pomoći i odgovarati. :D
      Hvala puno! :*

      Избриши
  4. Jedva sam cekala da ga probam i konacno sam ga narucila u proslom katalogu, mackam ga vec 4 dana i odusevljena sam! Ova zuta boja mi se ne svidja toliko jer je svetlija, mesam je sa ovom narandzastom i onda bude super! :)

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Meni je ovo drugo pakovanje. Nema ko nije oduševljen ovim korektorom. :D Da, baš je svetla, ali meni odgovara jer sam ja baš bleda, pa se ne vidi uopšte. :D

      Избриши

Hvala vam na čitanju i na komentarima!

sandralandblog@gmail.com

Subscribe